Kunniajäsenet

Vantteroiden kunniajäseniksi pääsevät vain ne vantterat, jotka ovat olleet etäjäseniä tai asuneet meillä. Kunniajäsenillä on ollut merkittävä panos Vantteroiden tähän päivään ja historiaan:

TIKRU eli Stout-hearted Icaros oli vantteroiden etäjäsenenä. Suunnitelmat oman coonitytön astuttamiseksi Tikrulla eivät toteutuneet, mutta Tikru sai pentueen Haapamäen kissalaan. Tikrun tytär Deli jatkoi isänsä jälkiä Teiskon Vantteroiden etäjäsenenä. Tikru siirtyi 2018 sijoituskotinsa omistukseen ja elelee onnellisena kastraattipoikana tyttärensä ja tämän kahden lapsen huoltajana. 

DELI eli Haapamäen Delilah Kerttuli on Tikrun tytär. Deli sai Jerryn kanssa, Teiskon Vantteroiden ensimmäiset omat pennut, kaksi poikaa ja kaksi tyttöä. Tytöistä toinen, Mina eli Amadea Adrienne jatkaa äitinsä ja vaarinsa jälkiä Teiskon Vantteroiden etäjäsenenä. Deli siirtyi 2020 sijoituskotinsa omistukseen onnellisena kastraattirouvana. 

MINA eli TeiskonVanttea Amadea Adrienne on Delin tytär. Mina sai Einon kanssa  TeiskonVanttera B-pentueen (3 tyttöä ja 3 poikaa) ja Launon kanssa TeiskonVanttera C-pentueen (1 tyttö ja 3 poikaa). Pentueen tyttö, Camilla Coon jatkaa äitinsä, mummonsa ja isovaarinsa jälkiä Teiskon Vantteroiden etäjäsenenä. Mina siirtyi 2022 sijoituskotinsa omistukseen onnellisena kastraattirouvana.

Nimeä klikkaamalla pääset katsomaan vanttera-aikaista kunniajäsenen omaa sivua.

Kunniajäsenet muistoissamme

HILU eli Winnercoons Haley Hurricane on siskoni kissa sekä Rasmuksen luona, mutta pääsi muuttamaan 2018 takaisin omaan kotiinsa sisarpuolensa Gildan alias Maman kaveriksi. Hilu avasi "pään" naisten tulolle vantteroiden painiseuraan perustaen Vantteroiden Naisjaoston. Hilulla on Rasmuksen kanssa kaksi pentuetta, joista jälkimmäisestä Jesse tuli aikoinaan vantteroiden painiseuraan. Hilu nukkui pois joulukuussa 2022 13,5 vuoden iässä.